torsdag 20 augusti 2009

Lokala smaskigheter


Ikväll blev det mandelpanerad abborre, kall dillsås och färskpotatis (inte för min del)
Det smakade väldigt bra. Till fisken serverade jag tomat och mozzarellasallad

Fisk:
500 g byxad abborre
2 dl madel
salt, peppar
dill
ägg

Mixa mandeln till mjöl. Blanda mjölet med kryddor och dill. Doppa abborren, först i ägget och sedan i mandelblandningen.
Stek på medelhög värme. Det går väldigt snabbt. Knappt en minut på varje sida.

Såsen:
1 dl creme fraiche
1 msk majonäs
lime
peppar
dill

Blanda alla ingredienser låt gärna stå en stund i kylskåp innan servering.

1 kommentar:

  1. Oh my god,det där såg gott ut,själv bidde det ingen fisk i dag heller,dom var tydligen mätta och glada innan jag doppade långdraget,äh livet går vidare eller hur??
    Och man är ju nyfiken på vad som stod på menyn denna kväll Smaklig Måltid och sov så gott...

    SvaraRadera